NYHEDER FRA ØSTSJÆLLANDS ANDELSVASKERIS FOND

 

2019

 

Der ikke ydes til støtte til studieophold i ind- & udland.

 

Fonden har i år skiftet forvaltningsafdeling til Sydbanks Forvaltningsafdeling.

 

2016
Der blev i 2016 uddelt i alt kr. 934.500 til forskellige formål. Største delen af dette i forbindelse med fondens 25 års jubilæum. Desuden kr. 35.000 til unge studerende i forbindelse med uddannelse i udlandet.


 

 

April 2016

I forbindelse med Østsjællands Andelsvaskeris Fond 25 års jubilæum den 1. April, blev der uddelt en række ekstraordinære donationer, til en samlet værdi af over kr. 640.000, ved et arrangement i Højeruplund.

 

Fonden har gennem en årrække opsparet et beløb, der gjorde det muligt at fejrer dette jubilæum med manér. Et ønske blandt bestyrelses medlemmer har længe været at fremme velvære og motion i det fri for indbyggerne i lokalområdet og dette ønske kunne i forbindelse med jubilæet endelig indfries.

Hele kr. 400.000 blev doneret til 3 foreninger; Valløby motion, Hjerteforeningens motionsklub og Bevægelse i Ladepladsen. Som hver i sær har opsat 3 redskaber til træning i det fri.

 

Derudover blev kr. 240.000 uddelt til 15 andre spændende formål. Selskabet Højeruplund fik hele kr. 100.000 som blandt andet skal bruges til modernisering af bygninger.

 

Stevns Frilufsscene deltog i jubilæums arrangementet, men scener fra deres kommende forestilling "Mød mig på Cassiopeia".

Østsjællands Andelsvaskeris vil gerne takke Stevns Friluftsscne for jeres deltagelse på jubilæumsdagen og får at de var med til at gøre denne dag mindeværdig.

 

Stevnsbladet bragte den 19. marts 2016 en større artikel om fonden.
Læs mere her (side 8)

Læs mere om jubilæums donationer på stevns.netavis.nu
Læs mere på faxenyt.dk

 


 

 

 

De 3 modtagere; Jørgen Møller, Valløby Motion, Kamma Schou, Bevægelse i Lade-pladsen og Nicolai Porslund, Hjerteforenin-gens Motionsklub.

Alle de glade modtagere og Østsjælllands Andelsvaskeris Fonds bestyrtelse ved jubilæums uddelingen.

ØSTSJÆLLANDS ANDELSVASKERIS FOND info@vaskerifonden.dk